Klassisk homøopatisk behandling

På baggrund af en livslang interesse for urter og naturmedicin, i kombination med at have været vidne til hvad klassisk homøopati kan udrette, valgte jeg i 2019 for alvor at implementere naturmedicinen i min praksis som holistisk behandler. Jeg læser derfor lige nu på Centre of Homeopathic Education’s 4 årige Practitioner studie i London, som jeg forventer færdiggjort i 2023. Undervejs modtager jeg bl.a. minimum 150 timers supervision, hos en række af Europas dygtigste homøopater. 

 

Når du bestiller en tid til en klassisk homøopatisk behandling, starter vi med at gennemgå alle aspekter af dit liv, for at finde frem til sammenhængen og årsagen til de problematikker du kommer med. Vi kigger på alle fysiske og psykiske symptomer du har, så jeg kan få et billede af dig der er så holistisk som muligt. Derefter går jeg i gang med at analyserer alt hvad vi har talt om, så jeg blandt homøopatiens ca. 7000 forskellige midler kan finde frem til det middel, der matcher dig allerbedst i alle aspekter af dit liv. 

Når du påbegynder din homøopatiske behandling, aftaler vi samtidig hvornår du skal have en opfølgning. Her vurderer vi virkningen og styrken af midlet, og justerer hvor der måtte være brug for det, i forbindelse med din situation ændrer sig.

Første konsultation tager 90 min. Opfølgninger tager 20-30 min. og kan klares telefonisk. 

Bor du ikke i nærheden af København, eller passer det dig bare bedre at lave hele forløbet online, er det naturligvis også velkomment. 

 

Homøopatisk behandling er naturligt, bivirkningsfrit og kan benyttes til både børn og voksne.

Homøopatien kan også bruges som et supplement til både kropsterapeutiske behandlinger og hårcelle analyse.

 

Homeopatisk akuthjælp

 

Indenfor homøopati betegner man tilstande, der kommer hurtigt og går hurtigt, for akutte. Det kunne være feber, blærebetændelse, migræne,  følelsesmæssigt chok og lignende. Her bruges homøopatien som førstehjælp, eller til hvis kroppen er gået i stå midt i helingsprocessen, og man har brug for at give kroppen et kærligt skub.

 

Er problemet tilbagevendende betragter man det som kronisk. Det betyder ikke at man ikke ville kunne yde akuthjælp, det betyder blot at hvis man vil have bugt med det, så er det i stedet en klassisk homøopatisk konsultation man skal bestille.

 

Send mig en besked hvor du skriver det er akut, og så svarer jeg dig så hurtigt det er muligt. 

 

Homeoprofylakse

 

Homeoprofylakse betyder homøopatisk forebyggelse, og handler om at styrke kroppen til at stå mere modstandsdygtig overfor infektionssygdomme. Metoden har været brugt siden homøopatiens oprindelse, for mere end 200 år siden, og bliver stadig brugt flittigt, i store dele af verden. 

Jeg blev i 2018 som den første i Danmark certificeret Homeoprofylakse practitioner, af Dr. Isaac Golden, der er den førende forsker på området, og som har forsket i Homeoprofylakse siden starten af 1980erne. Det var bl.a. ham der ledte “Cuba studiet” i 2007, i samarbejde med Cubas sundhedsminister, der reddede store dele af befolkningen under Leptospirose epidemien.

Ønsker du at vide mere om Homeoprofylakse er du velkommen til at kontakte mig. Du kan også besøge Homeoprofylakse hjemmesiden, du kan lytte til min gratis podcast om emnet, eller du kan gå på opdagelse i begyndervenlige online kurser på dansk. De to sidstnævnte finder du her.