Hårcelle analyse 

 

Test af næringsmangler og epigenetiske belastninger i kroppen

 

Ved hjælp af en Tesla scanner og et par af dine hårrødder, kan vi få et ret præcist billede af tilstanden i dine celler lige nu. Jeg scanner cellen i din hårrod, hvorefter jeg sender oplysningerne til et laboratorie i Tyskland, der analyserer informationen og sender mig en 40 sider lang rapport tilbage, som jeg herefter gennemgår med dig. Det svar du får kan vise om du gennem din livsstil er disponeret overfor forskellige helbreds problematikker, og vi tager altid kun udgangspunkt i de ting du selv kan gøre noget ved. I følge epigenetikken, har vi omkring 95% indflydelse på vores helbred, og det gælder også helbredsproblemer der løber i vores familiehistorie. Maskinen jeg arbejder med er udviklet af Cell Wellbeing, og godkendt af EU og den amerikanske lægemiddelstyrelse. Den bruges på nuværende tidspunkt af læger og holistiske behandlere i 31 lande.

 

Det jeg kan teste er bl.a.:

  • Mangler på vitaminer, mineraler, aminosyrer, fedtsyrer og antioxidanter
  • Tilstanden i forskellige dele af din krop, som f.eks. immunforsvaret, fordøjelsessystemet eller din psykes påvirkning på helbredet
  • Om du sover godt nok og er tilstrækkeligt hydreret
  • Hvilke fødevarer der står som hindring for at du kan få det bedre
  • Om dit helbred er påvirket elektricitet, stråling, kemikalier eller tungmetaller
  • Om der kan spores virus, bakterie, svamp, parasitter og lignende

 

Forløbet

 

Det er op til dig hvordan du ønsker dit forløb, og hvordan du ønsker at tilgå det. Min anbefaling er altid at starte med binde sig til minimum 2 tests. Det anbefaler jeg først og fremmest for at du kan se om de ændringer du har lavet har båret frugt, men navnligt for at du kan indgå en aftale med dig selv om at handle på den viden du får. Det kan være interessant at se om man optager den næring man indtager, men tager man sig selv seriøst nok til at handle på den nye information man får, er det muligt at rykke sig markant på ganske kort tid. Man siger at det tager en celle ca. 80 dage at forny sig. Derfor bør der gå 3 måneder eller mere, inden næste test. Spiser du udelukkende plantebaseret, har cellerne lettere ved at regenerere, og som plantespiser kan du derfor tage en test og se ændringer allerede efter 2 måneder. For hver ny test du tager, vil du komme dybere ned i din krops lag. Testen viser de faktorer, der er de vigtigste at sætte ind på lige nu, så når det lag er fjernet vil vi måske komme ind til nogle nye områder i kroppen, der ikke var ligeså presserende sidste gang, men som nu har fået plads til at kunne gøres noget ved.

 

Når jeg gennemgår dit testresultat med dig, kommer jeg altid med et forslag til hvordan du løser problemerne. Her bruger jeg primært kostændringer, kosttilskud, urter og homøopati. Om du ønsker at følge mine råd, er fuldstændig op til dig selv.

 

Et testforløb hos mig kan naturligvis kombineres med kropsterapeutiske behandlinger og/eller klassisk homøopati, hvis du ønsker det.

 

 

Hvem kan testes?

 

På nuværende tidspunkt tester jeg alle over 12 år.

 

I løbet af sensommeren forventer jeg at kunne udvide med også at kunne teste børn og babyer. 

Jeg har i forvejen rigtig mange småbørn i min klinik, og i nogle tilfælde vil det være en kæmpe hjælp at kunne gå direkte ind og måle på hvor problematikkerne ligger, så jeg ser meget frem til denne software opdatering.

Jeg melder det ud ligeså snart jeg hører fra udviklerne af Cell Wellbeing maskinen.Kontakt